Indløbskurven er tom

Postkort - 3 stk.

Lagerstatus: På lager

40,00 DKK

SAS-hotellet
A5 postkort i eksklusivt 300 gram Munken Lynx papir med perspektiv tegning af SAS-hotellet (1960) designet af arkitekt Arne Jacobsen fra Det Kgl. Biblioteks samling. Det 22 etagehøje hotel bliver betragtet som et mesterværk inden for dansk modernisme. Jacobsen har designet Svanen, Ægget og andre nu verdenskendte stole til netop dette hotel. Postkortet har en sart gul bagside.


Radiohuset
A5 postkort i eksklusivt 300 gram Munken Lynx papir. Postkortet viser detaljer fra en håndmalet tegning fra Det Kgl. Biblioteks samling. Tegningen er et forslag fra Vilhelm Lauritzen Arkitekter til hvordan Radiohuset, et modernistisk mesterværk og hjem for DR fra 1945-2007, skulle se ud. I dag huser bygningen Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Postkortet har en blågrøn bagside.


 Merian Blomst
A5 kort i eksklusivt 300 gram Munken Lynx papir med illustration af Maria Sibylla Merian (1647-1717), som var en indflydelsesrig forsker og kunstner. Det Kgl. Bibliotek ejer et værk af hendes banebrydende arbejde fra 1705 om insekters metamorfose, som hjalp til dannelse af studiet af insekter. Postkortet har en sart rosa bagside.


 

Postkort - 3 stk.
Klik for at se større billede

Flere visninger