Indløbskurven er tom

Det Kongelige Biblioteks historie - Bibliografi over kilder og litteratur

Guides 4

Lagerstatus: På lager

250,00 DKK

Det Kongelige Bibliotek og Universitetsbiblioteket i København er nogle af Danmarks ældste kulturinstitutioner. Med denne bibliografi kan man orientere sig i alt, hvad der er skrevet gennem tiderne om disse to institutioner – samt om Dansk Folkemindesamling, som blev en del af biblioteket i 2008.


Indtil for 100 år siden var al videnskab og forskning samlet i København, og de to biblioteker har gennem århundrederne været en central del af landets kultur- og åndsliv. Bogen dækker alle former for trykte dokumenter såsom embedsmandsrapporter, beskrivelser af dagens gang og personalets vilkår samt forholdet til lånere og brugere. Bibliotekets egne udgivelser er naturligvis også repræsenteret, herunder de mange nodeudgaver fra de seneste år.


I alt rummer bogen over 3.000 bibliografiske poster, og den er forsynet med omfattende emne- og navneregistre samt talrige krydshenvisninger; alt sammen for at lette brugen. Bibliografien er sammensat og redigeret af fhv. direktør for nationalbiblioteket, Steen Bille Larsen.

Det Kongelige Biblioteks historie - Bibliografi over kilder og litteratur
Klik for at se større billede

Flere visninger

Udgivet 2020
Sider 574
Forfatter Steen Bille Larsen
Sprog Dansk
ISBN 978-87-7023-152-7
ISSN 2445-7825 (guides...)